Vinsmagning

kommende vinsmagning: 26/3 2021 Påskevinen

Lige om lidt er det Påske, så der kommer lidt vine, som passer til årstidens mad mæh alt hvad der hører til. ..så fik vi også løftet sløret for at tema’et omhandler vin til lam.

vinsmagning: 18/12 2020 Julevin

Julemiddagen er en af årets vigtigste måltider. Bliv klogere på hvilken vin du skal vælge til gåsen, anden eller flæskestegen…eller bare julehyg med gode vine!

Julevin

vinsmagning: 11/12 2020 Portvin

Åh ja, så blev det tid til at smage portvin – og hvilken lækker og speciel en af slagsen..Quinta de Cottas er et af de mindste portvinshuse. Pedro Carmo laver meget fine og specielle portvine, som viser hans store erfaring og talent.

Portvin

vinsmagning: 17/7 2020 Provence

Åhh det bliver så skønt…sommer og sol er lig med vine fra Provence. Så meget elegance og fin, fin smag. Ren klasse. Vi tager fat i producenten Vignerons de Saint-Tropez, som ejer 10 ejendomme i Provence, så glæd dig til en forrygende smagning af bl.a. et absolut topkøb i rosé, en rød- og hvidvin fra en af de dygtigste vinslotte i Provence og ikke mindst GOLD, som regnes blandt de bedste rosévine i verden.

Provence

vinsmagning: 31/7 2020

Rosé vin er bare indbegrebet af sommer, og hvad er mere perfekt at smage her i årets absolutte højsommer , end et lille udvalg af virkelig gode rosévine fra Spanien, Tyskland og de to franske vindistrikter Languedoc og Provence.

Rosé

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.