Om konceptet

Hvad tilbyder vi?

Hvad vil vi gerne tilbyde jer?

Kvalitet, uniqeness, værdi, viden & god service.

Et fokus hos Det´Vin er at tilbyde interessante events og produkter. Efter en lang og lærerig proces er vi langsom ved at få styr på vores live online format og vi glæder os til at sende en lang række af dem frem over.

Et andet tiltag vi har gang i er et samarbejde med nogle af de lokale kunstnere og håndværkere og producere eksklusive spændende nye produkter relateret til vinens verden til jer.

Vores mål i det nye år er at genoptage vores fredagsbar arrangement hvor vi vil sende hver fredag eftermiddag live online fra vores egen planlagte cafe hvor man også kan være med live. I vil kunne smage med hjemmefra; hyg dig alene eller inviter gode venner med.Lav et fyraftensarrangement på dit arbejde; i kan deltage fra din personlige computer eller fælles fra firmaets AV-udstyr.

Vi arbejder også på at tilbyde forskellige former for medlemskaber som vi vil informere jer om så snart vi er parat med dem. Lige nu tilbyder vi et gratis medlemskab hvor fordelene ved at være medlem er at I som medlemmer får specialtilbud og priser og løbende information om alt der foregår.

Vi streamer live fra YouTube og I kan finde linket på Live Stream her vores webside eller klikke her (LINK)

Det er naturligvis også muligt at se smagningerne efterfølgende når det passer jer

1) Du kan let købe en smagning fra bestillingsknap i webshoppen
2) Vælg hvilke smagninger du ønsker at deltage i (se smagninger  
     under menupunktet “vinsmagning”)

Det er muligt at smage op til 10-12 personer pr. flaskesæt, så er i flere bestiller i bare det antal flaskesæt som passer til jer.

Uanset om i køber smagesættene eller efterbestiller vine i har syntes godt om i webshop’en, så er priserne altid skarpe og forbrugervenlige.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.